Sidor

19 augusti 2011

Inredning var det jaSemestern lider mot sitt slut och snart lullar vi på som vanligt här. Det har blivit en hel del semester och familjeinlägg här, inte så konstigt men nu känner jag att det är dags att "komma tillbaka" till bloggen.
Eller vad vet jag vad ni vill läsa om, men jag försöker rikta in mig på mest inredning, renovering och inspiration. Men man är ju både mamma, fru, lärare och inredningstokig så det blir lite allt möjligt ibland :)

Bilder från hörnet i vardagsrummet- nu i dagsljus så det syns lite bättre. På pallbordet skulle jag vilja ha ännu mera ljus, är ju så mysigt nu när hösten närmar sig, men vet inte om barnen låter dom vara ifred bara. Får väl plocka fram och ta bort- om jag orkar hehe.
Fullkomligt älskar min sockerlåda (har två stycken- skulle lätt kunna ha fler) och i den har jag alla mina inredningstidningar i. Nej inte alla, jag har fler på lite olika håll men dom bästa och nyaste hamnar här.

Tidigare idag var jag och hämtade ut ett paket på posten, en massa kläder till bara mig, och det tillhör inte vanligheterna. Att jag köper annat än inredning eller grejer till barnen. En massa bas och bra att ha på jobbet kläder. Lite jobbigt att inte kunna köpa allt man vill ha och behöver- mest pga de extra kilorna som man har, men förhoppningsvis kan jag ta tag i det med bland annat crosstrainern jag köpte :)

Har ni fått IKEA-katalogen? Jag väntar fortfarande på min, spännande. Fick iallafall Pandurokatalogen och gosh vad mycket "vill-ha" grejer jag hittade i den!

Have a nice day!

2 kommentarer:

Älskade pion sa...

Vilken jättemysig hörna ni har där i vardagsrummet.Ha en skön helg.Kram Ulrika

My Woodhome sa...

Ja nog vill man ha ljus övrallt, men det är just det där med små händer som norpar och det hamnar någon annanstans...

Å bibeln...IKEAkatalogen...den lyser med sin frånvaro här å :(.

Sockerlådorna gjorde sig väldigt bra där. Är dom inte och river i dom??
Märtis älskar allt som prasslar och har färgglada bilder...mamma inte.

Kram & Trevlig Helg!