Sidor

2 juni 2011

Hårbekymmer

Fånigt ego att försöka fota sig i badrumsspegeln, men iallafall. Hår. Jag är en sån som INTE lägger ner tid eller pengar på håret. Jag klipper mig kanske 1-2 ggr per år, färgar/slingar mig typ aldrig och friserar mig inte mer avancerat än att ha det 1.utsläppt eller 2. i en hästsvans.
Jag brukade säga att jag har randigt hår, för vad det är för hårfärg varierar kraftigt beroende på säsong. Ljust/blont på sommaren (solbleker sig självt så varför gå till frissan) och tragiskt råttfärgat med jätteutväxt (men varför gå till frissan när jag måste göra det igen- och igen- och igen). Nä då lägger jag pengar på annat och väntar på sommaren igen haha.

Schampo är ett annat dilemma. Jag har provat massa olika men kan inte säga att jag har hittat nån favorit. Just nu kör jag mycket på Barnängens.
Vad använder ni för produkter på era hår, schampo, hårinpackningar osv? Tips mottages gärna- för till frissan tänker jag gå EFTER sommaren, när det är ännu mer slitet ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag använder Paul Mitchells schampoo som man köper på frisörsalonger. Det är jätte drygt och jag har inte så långt hår som du. Är noga med schampoo till mig då mitt hår är självlockigt och lätt blir torrt.
Och jag är en sådan som går till frisören var 10:e vecka ungefär, men det är lika mycket för att slippa de grå hårstråna som att fräscha upp håret!;)
Kram grodmamman