Sidor

28 april 2011

Finfin väntan


Idag har vädret varit så här fint (fast denna bild fotade jag i måndags förvisso). Idag har jag jobbat och vi var i stort sett ute hela tiden- skönt. Fast jag har haft ont i ögonen, dom har varit (och är fortfarande) torra och det typ svider- vad kan det vara? Jag har inga allergier inte vad jag vet iallafall... Drygt är det.
Efter jobbet hämtade jag ett paket på posten och sen så har jag bara varit hemma- tittat på när mannen har byggt vidare (se förra inlägget) och så har jag lekt med barnen. Det vanliga.

Imorgon har jag ledig dag med barnen, inget större inplanerat mer än en playdate hos grannen med andra mammor och barn :)
Appropå paketet så är det något till biorummet och schäslongerna som är beställda kommer inte förrän 12 maj så just nu är det bara väntan som gäller för det mesta är annars klart därnere! Min käre man kan ändå så inte hålla sig borta- på ett kallt betonggolv (okay på en liten spjälsängsmadrass) sitter han och spelar PS3 på sin nya stora TV. Pojkar och deras leksaker haha...


2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Det där kliandet i ögonen låter som allergi? Eller så är det väldigt torrt så kan man prova med ögondroppar. Själv har jag helt plötsligt drabbats av allergi mot snömögel, så allergi kan tydligen slå till när som helst. Fast jag har ju alltid anat att jag inte tål vinter och snö ;-D

Hammarsbacken sa...

Hoppas du inte fått pollenallergi bara. Jag har heller aldrig haft någon allergi men senaste veckan har det kliat i näsan som bara den. Kan det vara att det är extra mycket pollen nu kanske??... Härlig vårbild!
Kram Sonja.