Sidor

17 mars 2011

Designark
Jag tyckte att Viktors vita expedithylla såg så vit och tråkig ut mot den vita väggen så istället för att måla i "rutorna" (som jag har sett att många gör) så valde jag en ickepermanent lösning. På Panduro finns det massa olika designark att köpa. Jag hade sådana papper hemma som bara har legat så med hjälp av lite "kludd" (häftmassa) satte jag upp några i "rutorna". Jag tyckte det blev lite effektfullt och passar till det blåa som finns i rummet! Små enkla medel.

2 kommentarer:

Ida sa...

Men det var ju himla fiffigt, en ide´att sno!

Ulrika sa...

Hej, Vilken fin blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: www.minidecor.se.

Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på barnrum och andra idéer så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november är dessutom med om en utlottning av ett presentkort på 1000 kr hos den underbara webbutiken Barnvänligt (www.barnvanligt.nu) och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor på minidecor@home.se, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp". Maila oss sedan den blogglänk vi ska lägga ut så ordnar vi det!

Bästa hälsningar // Ulrika