Sidor

21 januari 2011

Dubbel lycka


Bilder från Pottery Barn
Igår ringde min kompis Anna som bor i Stockholm och berättade den glada nyheten att hon är gravid och inte nog med det- hon väntar tvillingar dessutom! Jättegrattis till er två! Såå roligt, och två på en gång! Bilderna kanske kan ge lite inspiration hihi.
Idag har det varit lekstuga här, bästa vännen Linda kom hit med sina barn på förmiddagen. Lek, bus, bygga torn, kaffe, lunch, lite mera lek och sen var det dags för några att sova.
Nu väntar jag på att Tobbe ska komma hem från jobbet så jag kan åka iväg en liten sväng!

2 kommentarer:

Anna sa...

Yo Hena! Jag vet inte vilken mailadress du använder, men jag mailade till dig (din gamla?) idag ang. ny bloggadress! (Jajaja, nu är hon igång igen.. =P)

Anna sa...

(SV:)
Tack Hena! Och välkommen själv! ;)

Nej, det är ingen som vetat om den här. (Mer än Helén då, som jag började kommentera hos en gång i tiden, sen har det bara fortsatt :))

Du vet hur jag är med mina bloggar. Börja, sluta, börja, sluta. Så jag ville prova mig fram ett tag för att se om jag tänkte fortsätta eller lägga ner på en gång.. Haha. Bestämde mig för att ge det en chans och fortsätta (tills jag tröttnar nästa gång ;)) .. Så jag skickade ett massmail till friends and family idag.