Sidor

26 december 2010

Annandagen


Barnen är något bättre idag, nästintill feberfria men inte helt tipptopp ännu. Farmor och farfar kom förbi idag för lite lunch och barnen fick mer julklappar (jag tror dom har fått en halv leksaksaffär vid det här laget?!). På eftermiddan ville vi göra nånting annat än att bara sitta hemma så vi bestämde oss för att åka en liten sväng -till MediaMarkt (en jättebra idé för där är det säkert inga människor nu, så här i reatider!). Sagt och gjort, vi fick iallafall köpt en torktumlare (20%rabatt) -bättre sent än aldrig!
Jag är inne på att köpa en systemkamera, men jag vet inget om kameror men jag gillar ju uppenbarligen att fota men det behövs ju en bra kamera för att få nå schyssta bilder. Nån som har tips på en bra "nybörjarsystemkamera?! Anna? Patrik? Vad säger ni?

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag svarade på din fråga, men på helt fel inlägg.. Men vafan =P Haha!

Elin sa...

Jag köpte en Eos 450. Jag är inte superintresserad av att fota men tänkte att bra bilder är kul. Jag hade olika objektiv men bytte aldrig ens. Irriterade mig på den dåliga zoomen. NU kan någon säkert säga att jag gjorde nåt fel och det gjorde jag säkert. Nu har jag istället bytt kamera med min syster till en kompaktkamera fast jävligt bra, och också lättare att ha med alltid om man vill. Canon G11. Vädligt lattjig. Inte helt billig men det är ju inte en systemkamera heller. Det är mitt tips om du inte vill lära dig en massa om fotografering. Den kan vara väldigt avancerad men också inte. Och den zoomar bra.

Elin sa...

Varför måste jag trycka på skicka kommentar fyra gånger?