Sidor

29 februari 2016

Stugan och slalom


Lilla stugan- ja ni ser ju hur liten dörren är in :) Men den är bara såå charmig mysig och fin!


Tyvärr var alla mina mobilbilder från killarnas debut i slalom i svartvitt- det är så ljust i backen och det är svårt att se displayen på mobilen- så på nått vis hade jag valt svartvita bilder.... Men denna bild ville Viktor själv att jag skulle ta (han tog av sig ena skidan och höll i den och sa- ta kort nu mamma!). 


Men vi är såå otroligt stolta över båda killarna som faktiskt båda var lite nervösa inför dagens skidskola och debut. Dom har aldrig ens stått på ett par slalomskidor! Extra stolt är jag över V som generellt har så svårt för att prova nya saker och han höll på att bryta ihop bara minuter innan skidskolan startade. Men det gick hur bra som helst- så pass bra att han inom en timme bytte upp sig till nästa grupp där han fick åka liften och åka en lite större backe ner! Han fattade direkt det här med att ploga och tog sig säkert ner på egen hand! 


Den här killen som oftast är orädd och bara kör- vilket han också gjorde idag, han sket i det där med att ploga och körde mest störtlopp haha...! Till skillnad från storebrorsan så fick han jobba lite mer och behöver lite mer träning- speciellt med att stanna/ploga! Men som han sa själv- jag vill ramla det är mycket bättre och roligare att åka fort! 
Viktor fattade tycke för detta direkt och vill åka hela tiden. Hannes är inte lika taggad men vi kör på! Skam den som ger sig eller ;) 

Inga kommentarer: