Sidor

24 mars 2013

Påsk light

 
God morgon söndag!
 
Här är vi uppe med tuppen (Viktor) som av nån anledning nästan alltid vaknar där runt kl 07. Men helt okay, minns för nått år sen då det var uppstigning kl 05!
 
Ute på altanen (det enda stället i huset) har jag visst smygit fram med liiiite lite påskpynt. Jag är inte så där jätteförtjust i påsken, alltså inte på samma sätt som julen såklart. Påsken är så kort så det är knappt nå vits att pynta och greja. Men för barnens skull tänker jag, så lite fjädrar i risen och ägg och små gula kycklingar blir det. Men inga dukar, gardiner osv.
Påskäggen ska fyllas med godis och nån liten leksak och ska sedan gömmas så barnen kan gå på påskäggsjakt. Oftast utomhus men få se hur våren vill sig!
 
Hur är eran påsk, går ni all in eller blir det lightvariant?
 
Ha en skön söndag, sen är det en 4 dagars vecka coming up x 2!
 
KRAM
 
pst!
Ett stort grattis till min mamma som fyller år idag! Hipp hipp hurra
 

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här är det lightversionen som gäller. Orkar inte fixa en massa för typ en vecka. Ska dock fixa lite påskfint till entre'n idag.
Kram

Lena sa...

Jadu, här blir det absolut en lightversion av påsken. Maken tog in stora påsklådan igår, jag tittade i den och stängde den lika fort. Just som med julpyntandet har pyntandet till påsk blivit mindre och mindre. Påsk blir det ändå med lite kvistar, gula blommor och något litet fint ägg.

Kramar

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Jag påskar allt till det litegranna men inga gardiner eller speciella dukar.
Men äggjakt i trädgården har vi varje år och tror aldrig flickorna kommer växa ifrån det :).
Ha en bra start på veckan, kram Ing-Britt