Sidor

19 maj 2012

Shoppat grönt

Igår blev det en sväng förbi Plantagen. Eller sväng och sväng, jag strosade runt där rätt länge för det finns ju så mycket fint där, inte bara allt grönt. Lite blommor och kryddor blev det. Bland annat potatisblomman (visst heter den så?) till vänster.

Och lite kryddor- dock inte sexpacket som jag ville köpa för det såg jag ingenstans!


Och sen så blev jag så sugen på att prova att ha smultron här hemma. Lite sött i en stor kruka för små barnhänder att mumsa på sen när det är dags. Och till mig också såklart ;)

Det är ju mors dag nästa söndag och jag hittade ju ett och annat i blomväg som jag skulle vilja ha i trädgården. Får väl leta upp lite bilder och hinta lite så mannen vet vad han kan köpa hihi ;)

Idag är det lördag men det känns som söndag, tänk hur några lediga dagar kan snurra till det!

4 kommentarer:

Älskade pion sa...

Visst är det härligt att få hem lite grönt.Jag tycker att det känns så lyxigt att bara få gå ut och plocka vad man behöver ha hemma i sin trädgård.....det är lyx för mig.kram Ulrika

Vardagens guldkorn sa...

Tjusigt! Å vad mysigt med smultron, enkelt att bara plocka så där i farten =0)
Jag brukar också hinta lite till mannen ;0) Nu är dessutom mina barn så stora så jag kan säga till dem att den där var fin, den önskar jag mig, och de kommer i håg det när det är dax, mycket fiffigt!
Ha de gott!
Kram Linda

Barn & Inredning sa...

Å så fint....allt de gröna ger så mycket liv.
Vi gjorde en odlingshörna förra året. Där planerade vi lite av varje. Men nu har jordgubbarna tagit över. Så vi bestämde oss för att bara ha jordgubbar där. Finns inger härligare och se barnen gå och plocka själv...:-)
Precis som du säger.

Ni har en fin trädgård...

Ha en underbar dag
Kram Malin

Jenny sa...

Åh, så mysigt med lite grönt! Idag ska jag åka runt lite till vänner med uteplatser/trädgårdar och se när de jobbar där ;)
Ha en finfin LÖRDAG!! Kram Jenny