Sidor

29 maj 2012

Lullar på

Mina plättar på en söt liten pall som jag fick av min mamma. Funderat på att måla den vit, men njaa allt ska inte vara så vitt eller hur! 
 


Hmmm vart är alla mina blommor?
 


Sådan mor sådan son, underbara Viktor ville lull-lulla lite han också, och flytta, möblera om osv, precis som han ser att hans mor gör :) 
Så han har gjort fint vid lekhörnan, ställt mina blommor så fint på sitt bord. Roliga var att han hämtade sin lekkamera och låssasfotade resultatet! Min älskade unge! 

Tänk vad tiden rullar på, snart är maj slut och semestermånaderna är snart här! Även om semestern är planerad så är det en liten checklista att beta av innan vi far iväg till vårt hus i Kroatien. Det kommer bli en upplevelse, att bila ner dit med 2 småbarn. Men själva bilfärden blir ju en del av semestern så det blir nog bra det där!

Tack för krya på mig hälsningar, känns redan bättre!
KRAM


4 kommentarer:

Lena sa...

Kan det vara så att Viktor kommer att bli en fotograferande bloggare vad det lider? Gulligt!

Kramar

Barn & Inredning sa...

Aw gulliga Viktor.
Så kul när de gör som man själv...då blir det så tydligt hur viktigt det är att vi är bra förebilder...hihi.

Har ni hus i Kroatien?? Låter underbart.

Kram MAlin

Jenny sa...

Men vad gulligt, jag antar att han härmar dig? Vad spännande att bila till Kroatien, låter som en riktigt härlig resa :)

Kram,
Jenny

Helena sa...

Nä, allt behöver inte vara vitt. Vissa saker är faktiskt finare och charmigare som de är. Måste vara härligt att ha ett hus i Kroatien. Själv har jag aldrig varit dit men skulle gärna vilja. För det ser ut att vara så vackert där. Kram