Sidor

22 maj 2012

Hänger på soldäcket
Jag kunde inte släppa det här med lounge/lastpallsmöbel så jag har lullat lite på soldäcket idag. Plastbordet rök och istället centrerade jag pallarna i mitten och tog ut mitt vitmålade pallbord som får fungera som soffbord. Det fick bli 2 pallar uppepå för bekvämare sitthöjd.Sen kan man ju välja att ha plaststolarna till för mer sittplatser. Ja summan av det hela är att man tager vad man haver!
Inte det snyggaste och lyxigaste kanske men det fungerar. Och för oss kostade det ingenting eftersom vi hade allt hemma. 
Sen kan man såklart måla pallarna, fixa schysstare kuddar osv men äh, orka ;) 
Man vill ju hinna njuta av livet också så skit i vad grannen/alla andra har, man kan vara rik på många andra sätt än enbart materiella ting.

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Tycker allt att det blev skitbra:) Kommer själva att bygga ett stort däck så småningom och att köpa utemöbler för samma summa som däcket känns inte okey. Tycker ni fixat till detta asbra. hoppas ni får njuta. ps tror grannarna kommer att titta avundsjukt:)
Kram Annika

Hemmavid sa...

Hejsan!

Soldäcket med de läckra möblerna är ju kalas! Det är baaara att känna sig nöjd och njuta till max!

Blir liiite avis att ni verkar ha riktigt go väder.. Här vill det sig inte riktigt ännu. Det är soligt å fint - men temperaturen håller sig på runt 13 grader i skuggan..

Kramen Jenny

Älskade pion sa...

Du har så rätt.Man behöver inte ha det nyaste snyggaste eller dyraste jämt.Bara man själv är nöjd,och jag tycker att det ser riktigt bra ut.;)Kram Ulrika

Barn & Inredning sa...

Skit bra blev det. Fullkomligt inspirerad. Jag tror jag ska försöka mig på en sån. Underbara Helena.
O visst vad är materiella ting.....<3

Kram Malin