Sidor

26 mars 2012

Helgens miniresa

Två coolingar med packning på väg....

Väntar på bussen som ska ta oss till....


Båten till Tallinn!

Eftersom min mamma fyllde år så bjöd hon på kryssning (även min bror och hans familj var med). Så magsjukan i veckan kunde inte ha kommit olägligare så det var en chansning att åka. Men ingen annan blev sjuk och Viktor verkade piggare och längtade så att få åka båt och leka i bollhavet.Och visst hade dom roligt dom små liven! Ett mysigt lekrum med bollhav, precis bredvid en av barerna som fanns på båten. Där kunde vi sitta och ha koll på dom :)


En liten Hannes spelar fyra i rad, megaformat :)


Enda mobilbilden som togs i Tallinn, för vädret där var skitkallt, skitblåsigt och vi var inte alls klädda för stros i Tallinn. Men även om vi hade det så var inte vädret det roligaste, och på frukosten innan så kräktes Viktor över hela bordet så han var verkligen inte i form. Tror dock inte det var magsjuka, mer att det hade gungat så mycket på natten och för att han inte återfått aptiten.
Vi gick till närmaste shoppingcenter där vi köpte mössor till barnen och Viktor köpte strumpor till sig själv :)

Tillbaka till båten och hytten där Viktor sov i över 3 timmar- något han verkligen behövde, för sen dess har han varit mer pigg och även återfått matlusten.

Jo lite mat fick vi i oss, ena kvällen på buffen och andra kvällen åt vi på Grill house. Helt okay mat men med småbarn är inte det inte så att man kan sitta i timmar och njuta av mat och dryck.
Andra kvällen kom vi på att vi har ju barnens dvd med oss, så den tog vi med till restaurangen. Så när barnen hade ätit klart fick dom sitta på golvet och kika på film medan vi åt färdigt :)
Bra barnvakt, haha.


I det hela en mysig resa, skönt med miljöombyte och roligt för barnen, synd bara på vädret i Tallinn och att Viktor inte var helt återställd. Tusen tack till min mamma som bjöd på maten! Och kryssningen den var gratis, men dessvärre var det inte gratis att handla i taxfreen eller i baren ;)

Då är vi tillbaka i verkligenheten och vardagen, I got alot to fix. Och jag känner att jag inte har någon tidsuppfattning i och med sommartidsbytet. På vägen till Tallinn skulle vi flytta fram klockan TVÅ timmar (sommartid + en extra timme) och på vägen hem flytta tillbaka klockan en timme... Vad är klockan egentligen haha :)

1 kommentar:

Älskade pion sa...

Vad härligt att få komma bort lite,gör såååå mycket.Synd bara om den "lille" som spydde.Ha en bra start på din vecka.Kram ulrika