Sidor

1 juli 2011

Höst på sommaren


Bilder från Ellos


Det känns ju lite depirmerande att redan tänka på hösten, men bland annat så visar Ellos höstens hemtrender på sin sida. Mycket fint, en del saker prisvärda och andra saker som kostar skjortan och som går att hitta billigare på t.ex Rusta såg jag :)
Skulle vilja köpa nya gardiner och sängkläder, mest för ombyte men inte för att vi egentligen behöver. Men säg något man behöver- man gör ju ändå, byter, ändrar, piffar, möblerar om, målar osv osv. Lull-lull är kul!

Idag jobbade jag min sista arbetsdag och nu väntar det som sagt 8 veckors sommarlov/ledighet! Wiih! Och ingenting har vi egentligen bokat-vi tar dagarna som dom kommer- varvat med lite renoveringsmåsten.
Idag är det kvavt och varmt så in i gatan att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men bort från datorn och vardagsrummet där jag är nu iallafall :)


2 kommentarer:

Hammarsbacken sa...

Härligt med semester.....
Kransarna har jag gjort av eukalyptuskvistar som man kan hitta i blomsteraffärer. Hållaren för snöre har jag köpt på en underbar butik som heter Lavendel och Lantliv och ligger i Bergby några mil utanför Gävle. Men den finns säkert att få tag på lite här och där...
Kram Sonja.

Hem & Drömmar sa...

Men oj så härligt med åtta veckors ledighet. Jag börjar jobba igen på måndag, tänk att jag redan varit ledig hela två veckor.Tur jag har två till i augusti.
Ha de gott, kram Ing-Britt