Sidor

15 juni 2011

Regniga blommorDet har regnat lite till och från nu ett par dagar och det har varit svalare än tidigare och det är ganska så skönt- man ska inte klaga. MEN- till midsommarveckan får det gärna vända :)
Jag fotade mina blöta blommor ute på soldäcket igår kväll, skönt att inte behöva vattna själv hehe.

Jag blir så irriterad på mig själv när jag hittar t.ex en fin kruka och så köper jag bara EN- kanske för att jag just för tillfället bara behöver EN. Men sen, nån annan gång, när man har någon annan blomma- eller blommor, ja då har man bara en och man önskar man hade köpt flera. Jag har en kruka som jag önskar jag hade köpt fler av och nu går dom inte att få tag i. Fnys. Typiskt min tur.

Idag har jag haft besök av ett gäng söta mammor och vi konstaterade att det blir nog inte så många fler 'mammaträffar', sen efter semestern så börjar de flesta jobba igen- tillbaka till verkligheten. Va hände, vart tog tiden vägen egentligen?!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi är tre mammor som gick babymassage när våra döttrar var ca 2 månader gamla. Vi träffas fortfarande nästan 1 gång i månaden och i november/december blir tjejerna 9 år!:) Det blev besvärligare när alla började jobba, men det går om man vill. Och vi trivs så bra tillsammans, så vi ville verkligen försöka. I sommar ska vi försöka få till en dag när vi kan grilla hela familjerna, för nu börjar våra män vilja vara med också!:)
Kram grodmamman