Sidor

29 maj 2011

Full speed ahead

Mina mårbackor blommar så fint på altanen :)

Glasburken köpte jag på Antikboden som jag skrev om i tidigare inlägg. Har lagt i lite snäckor och koraller från när jag var i Thailand, lite minnen :)


Den här helgen har varit "fullspäckad" känns det som, iallafall har det varit mer än vad det brukar vara. I fredags kom min bror förbi på eftermiddagen/kvällen, i lördags var vi iväg på lite shopping och på kvällen var vi ju iväg på grill/fotbollskväll med goda vänner. Idag är det morsdag och på eftermiddagen var vi på kalas för min brorsdotter fyller 12 år idag. Och däremellan har det varit full speed här hemma med två små vildingar haha. Det är så skoj nu när Hannes GÅR omkring, även om det är lite vingligt och han ibland tappar balansen och ramlar så är det upp igen och gå gå GÅ :)

Ikväll blir det film och chips i biorummet!

2 kommentarer:

Hammarsbacken sa...

Dina Mårbackor ser verkligen ut att trivas på altanen. Jätte fina. Ja, du verkar haft fullt upp den här helgen. Skönt då med lite filmmys. Vi ska också se en film strax. Maken sitter och väntar på att jag ska blogga klart... Kram Sonja.

Jenny sa...

Härligt det låter med full fart :) Mysig kväll med film i det finfina biorummet!
Jag bara älskar din fina glasburk också! Ljuvliga minnen...
Mina älsklingslattemuggar var det som du glimtade, jag har en bättre bild i högerspalten. Såklart greengate, köpte på Systerlycklig i vintras, love them!!!
Kram och ha en bra dag!
Jenny
Nu ska jag sova efter nattjobbet, hoppas jag inte svamlat för mycket, hihi...